Hvorfor mennesker aldri blir lykkelig!
(Hvordan bli lykkelig,
 del 2 av 7)

Få informasjon om hvordan mental trening kan bistå deg å bli sterkere mentalt, bedre til å mestre dine utfordringer og til å bli den beste utgaven av deg selv.

 

Tidspunkt: Mandag kl. 19.00-19.30

Meld meg på gratis webinar

Tanker

Følelser

Kropp

Om Stein Kvalheim


«Jeg har lært systematisk tenkning som løser opp 'uløselige' utfordringer i mellommenneskelige relasjoner i både arbeidsliv og privatliv.»

Min interesse for mental trening startet i 1996 etter å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme. Jeg lærte meg at alle mennesker har et enormt potensial, og at det finnes verktøy, modeller og metoder for å frigjøre dette potensialet. Jeg innså at våre tankesett påvirker måten vi kommuniserer og handler på, og at dette påvirket våre relasjoner, adferd og individuelle livsopplevelser.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere et effektivt operativsystem? Resultatet er kraftig forbedret måloppnåelse – både privat og profesjonelt. Bonus er økt trygghet og ro, forbedret selvtillit og økt mestringsfølelse. Alt du trenger for å snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og motgang til muligheter.

 

Hva mental trening kan bidra til:

En ny måte å tenke på

Mental trening hjelper deg å bedre forstå deg selv, hva som motiverer deg, hvordan du lærer og beveger deg best fremover i livet og slik når målene du har. 

Hjelp under kriser i livet

Kriser kan ha stor innvirkning på livene våre, både på godt og på vondt. Lær mer om hvordan mental trening kan hjelpe deg å både forhindre og stå sterkere i kriser. 

Skap bedre relasjoner

Gode relasjoner og tilhørighet er viktig for oss alle. De fleste av oss ønsker å bli godt likt av andre, men hvordan gjør vi best det egentlig? Og hva skader relasjoner mer enn annet?

GRATIS webinar hver mandag kl.19.00 - 19.30

Ja takk, meld meg på

Når du melder deg på vil du motta link til webinaret på e-post i forkant av webinaret.