Vil du bli en bedre versjon av deg selv?

En ny kursportal innen mental trening er lansert!  Mental trening gir deg verktøyet for å bedre styre dine tanker og følelser, og få mer glede, mestring, kunnskap og utholdenhet.

Du kan forme ditt liv i langt større grad enn du tror. I denne medlemsportal får du kunnskap og teknikker som få kjenner til. Kursene kan du se akkurat når det passer deg, og det er nye kursvideoer hver måned. 

Velg mellom månedlig eller årlig betaling.
Du får 14 dagers gratis prøveperiode!
Meld deg på i dag!

Tanker

Følelser

Kropp

Dette får du

Videokurs

I denne portalen finner du en rekke kurs innen mental trening. I dag ligger det over 15 videokurs klar i portal. Disse vil gi deg kunnskapen til å øke din kontroll og motivasjon i ditt eget liv.

Nye oppdateringer  

I tillegg publiserer jeg stadig nytt material eller oppdateringer. Har du ønsker om temaer og vinklinger som du skal tas opp tar vi gjerne imot forslag. Og kan garantere at mange andre tenker på og lurer på det samme som deg.

Kunnskap og teknikker

I portalen finner du også en rekke teknikker som hjelper deg å ta i bruk den kunnskapen du lærer for din unike bakgrunn og situasjon.

Invester i deg selv! Påmelding med 14 dagers gratis tilgang:)

Om Meg


«Jeg har lært systematisk tenkning som løser opp 'uløselige' utfordringer i mellommenneskelige relasjoner i både arbeids- og privatliv.»

Min interesse for mental trening startet i 1996 etter å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme. Jeg lærte meg at alle mennesker har et enormt potensial, og at det finnes verktøy, modeller og metoder for å frigjøre dette potensialet. Jeg innså at våre tankesett påvirker måten vi kommuniserer og handler på, og at dette påvirket våre relasjoner, adferd og individuelle livsopplevelser.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere et effektivt operativsystem? Resultatet er kraftig forbedret måloppnåelse – både privat og profesjonelt. Bonus er økt trygghet og ro, forbedret selvtillit og økt mestringsfølelse. Alt du trenger for å snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og motgang til muligheter.

 

Finnes det en løsning for alle?


Vi ønsker et godt liv, ha en sikker fremtid og trygt. Mange spør meg om hva som er løsningen - om det finnes et svar eller en slags forklaring.
Sannheten er at det finnes et rett svar - for deg.
Jeg vil lære mer og bli en bedre versjon av meg selv

Eksempel på kurs du finner i portalen:

En ny måte å tenke på

Mental trening hjelper deg å bedre forstå deg selv, hva som motiverer deg, hvordan du lærer og beveger deg best fremover i livet og slik når målene du har. 

Hjelp under kriser i livet

Kriser kan ha stor innvirkning på livene våre, både på godt og på vondt. Lær mer om hvordan mental trening kan hjelpe deg å både forhindre og stå sterkere i kriser. 

Skap bedre relasjoner

Gode relasjoner og tilhørighet er viktig for oss alle. De fleste av oss ønsker å bli godt likt av andre, men hvordan gjør vi best det egentlig? Og hva skader relasjoner mer enn annet?

Invester i deg selv!


Lær deg best mulig kunnskap om ditt sinn 

Lær hvordan dine tanker, følelser og kropp er uadskillelig knyttet sammen 

Lær mer om din underbevissthet og instinkter 

Du har alle redskaper i deg klar til bruk.

La oss komme i gang!

Ønsker du å:

Få kontroll over din hverdag?

Styre dine tanker og følelser bedre?

Bli en bedre utgave av deg selv?

Meld deg inn i mental trening medlemsportalen i dag!

Velg månedlig eller årlig betaling

Ved årlig betaling betaler du  3.588,- per år. 299,-/mnd. 

Månedlig betaling 349,- per måned - med 14 dagers gratis tilgang
Årlig betaling 299,-/måned - med 14 dagers gratis tilgang