LEDELSE / MENTAL TRENER UTDANNELSE 

Vil du bedre din forståelse av mennesker og hjelpe de videre i livet?
Er du nysgjerrig på hvordan vi mennesker fungerer?
Motiverer deg selv og andre.
Bli en mester til å kommunisere og lede mennesker med denne 9 måneders deltids utdannelsen!

Stein Kvalheim, en av Norges mest erfarne mentale trener gir deg en
helt unik kompetanse som mental trener, som også vil hjelpe deg å bli
den beste versjonen av deg selv.

Det er siste mulighet til å oppleve dette kurset live med Stein Kvalheim.
Ja takk! Jeg vil ha mer informasjon om utdannelsen

Starter 24. august.

Få plasser igjen!

Dette kan du bruke PMT utdanningen til:

 

Bli mental trener

Vil du bli en sertifisert coach og mental trener, dette er en unik sjanse og mulighet for deg. Lytt og få innblikk i hva dette kan bety for deg.

 

Bli en bedre leder

Vil du bli en bedre leder eller vil ha en utdannelse som leder på et høyt nivå så er dette kurset for deg. Organisasjon og ledelse er på agendaen for de fleste og det er et kompetanse som det er svært nyttig og kan utgjøre en stor forskjell for deg i din fremtid.

Bli en bedre selger

Vil du bli en fremdragende selger eller salgsleder så er dette kurset noe for deg. En unik mulighet til å nå de salgsmål som få andre kan oppnå, er du grunder eller erfaren og bare vil komme deg videre så er dette noe for deg!

Jeg vil ha mer informasjon om PMT utdannelsen

Om Stein Kvalheim


«Jeg har lært systematisk tenkning som løser opp 'uløselige' utfordringer i mellommenneskelige relasjoner i både arbeids- og privatliv.»

Min interesse for mental trening startet i 1996 etter å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme. Jeg lærte meg at alle mennesker har et enormt potensial, og at det finnes verktøy, modeller og metoder for å frigjøre dette potensialet. Jeg innså at våre tankesett påvirker måten vi kommuniserer og handler på, og at dette påvirket våre relasjoner, adferd og individuelle livsopplevelser.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere et effektivt operativsystem? Resultatet er kraftig forbedret måloppnåelse – både privat og profesjonelt. Bonus er økt trygghet og ro, forbedret selvtillit og økt mestringsfølelse. Alt du trenger for å snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og motgang til muligheter.

 

Hva sier tidligere kursdeltakere

Dette er noen av temaene du vil lære mer om: 

Vi vil lære hvordan vi mennesker fungerer, hva motiverer oss og hvordan oppnår vi det vi ønsker. 

For deg som ønsker å arbeide som mental trener/coach er dette et utmerket grunnlag til å bistå mennesker å bli bedre kjent med seg selv, og hvordan bli den beste utgaven av seg selv. For deg som vil bli bedre leder hjelper dette deg å skape mer motiverte og produktive ansatte.

For deg som jobber med salg, vil dette bistå deg å få langt bedre resultater selv og gjennom andre. 

Vi vil studere og snakke om kommunikasjon, og effekten av god/dårlig kommunikasjon. 

Språket vårt påvirker både oss selv og andre, og språk kan medføre misforståelser, unødig tidsbruk og uro. Kommunikasjon mellom mennesker er vesentlig både for en mental trener, en god leder og en god selger.

Vi vil lære mer om og diskutere relasjoner, som er selve grunnlaget for all bygging og utvikling av menneske(r). 

Bedre forståelse for hvordan andre mennesker fungerer, og gjennom bedre relasjoner gir langt større muligheter til å hjelpe andre - både som mental trener og som leder. Relasjonsbygging er også en absolutt nødvendighet i salg.

Ja takk, jeg vil ha mer informasjon