LEDELSE / MENTAL TRENER UTDANNELSE - PMT2022

Brenner du for å hjelpe andre? Eller ønsker du å styrke din lederkompetanse ved å bedre din forståelse av oss mennesker, hvordan vi fungerer, hva som motiverer oss og hvordan vi kommuniserer bedre? Stein Kvalheim, en av Norges mest erfarne mentale trener gir deg muligheten til å få en helt unik kompetanse og sertifisering, som også vil hjelpe deg å bli en bedre versjon av deg selv.

Send meg mer informasjon om utdanningen

Tanker

Følelser

Kropp

Dette kan du bruke PMT utdanningen til:

 

Bli mental trener

Vil du bli en sertifisert coach og mental trener, dette er en unik sjanse og mulighet for deg. Lytt og få innblikk i hva dette kan bety for deg.

 

Bli en bedre leder

Vil du bli en bedre leder eller vil ha en utdannelse som leder på et høyt nivå så er dette kurset for deg. Organisasjon og ledelse er på agendaen for de fleste og det er et kompetanse som det er svært nyttig og kan utgjøre en stor forskjell for deg i din fremtid.

Bli en bedre selger

Vil du bli en fremdragende selger eller salgsleder så er dette kurset noe for deg. En unik mulighet til å nå de salgsmål som få andre kan oppnå, er du grunder eller erfaren og bare vil komme deg videre så er dette noe for deg!

Send meg mer informasjon om utdanningen

Om Stein Kvalheim


«Jeg har lært systematisk tenkning som løser opp 'uløselige' utfordringer i mellommenneskelige relasjoner i både arbeids- og privatliv.»

Min interesse for mental trening startet i 1996 etter å ha sett en amerikansk ekspert holde et foredrag på en salgskonferanse i Tjøme. Jeg lærte meg at alle mennesker har et enormt potensial, og at det finnes verktøy, modeller og metoder for å frigjøre dette potensialet. Jeg innså at våre tankesett påvirker måten vi kommuniserer og handler på, og at dette påvirket våre relasjoner, adferd og individuelle livsopplevelser.

Hjernen er mye kraftigere enn enhver datamaskin, så hvorfor ikke installere et effektivt operativsystem? Resultatet er kraftig forbedret måloppnåelse – både privat og profesjonelt. Bonus er økt trygghet og ro, forbedret selvtillit og økt mestringsfølelse. Alt du trenger for å snu livets kaos til orden, uflaks til flaks og motgang til muligheter.

 

Hva sier tidligere kursdeltakere

Ja takk, jeg vil ha mer informasjon